La revetlla de Sant Joan de l’Espluga d’enguany comptarà amb l’estrena d’un nou espectacle que serà itinerant per diversos punts del municipi amb representacions teatrals i efectes audiovisuals.

L’entitat dels Diables de l’Espluga estrenarà un nou format de revetlla aquest 2017 en què s’unificaran totes les actuacions de foc en un sol acte. L’espectacle començarà a les 22.30 h a la Plaça de l’Església amb una combinació d’efectes visuals, sonors i l’encesa dels Diables Kids. Hi haurà tres punts d’actuació amb espais adaptats per al públic i també hi actuaran els diables grans de la colla i alguns dels elements simbòlics de l’entitat. En aquests punts, es representarà una lluita entre el bé i el mal, amb Satanàs com a protagonista. L’acte clourà a la Plaça Montserrat Canals amb la lectura del manifest, el castell de focs i l’encesa de la foguera.

ENTREVISTA a Aida Martí, secretaria de l’entitat

Aida Martí, secretaria dels Diables de l’Espluga, ha expressat que la voluntat és convertir la revetlla en un acte més participatiu. De fet, la celebració de la revetlla també comptarà amb el suport de diverses entitats de l’Espluga. D’altra banda, l’entitat també ha engegat un sorteig en què està en joc un viatge de tres nits a Menorca.