Aquest estiu l’Espluga de Francolí acollirà el primer cicle de les Nits Templeres, una experiència turística que pretén combinar el turisme i la gastronomia. Les nits dels dissabtes 15 de juliol i 12 d’agost, s’ha organitzat una visita nocturna a la Ruta Templera i Hospitalera, que finalitzarà amb un sopar medieval pels assistents.

Un guia caracteritzat acompanyarà al grup de visitants al llarg del recorregut, que recorrerà els carrers medievals de la vila, on els diferents audiovisuals permetran conéixer els jueus, els menestrals, els pagesos i els senyors.

A més a més, durant la resta de dissabtes d’estiu, a partir de l’1 de juliol, també es podrà gaudir de les visites nocturnes a la Ruta Templera i Hospitalera, reservant també a a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí.

Més informació de l’acte

Sopar medieval: Amanida amb bacallà, romesco i olivada, costellam de porc amb mel i 
romaní amb guarnició de verdures i poma i de mel i mató amb cruixent de coca de forner.

Preu de l'experiència: 30 euros per persona, 

Cal reservar a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí, al telèfon 977 871 220 
o bé al correu electrònic turisme@esplugadefrancoli.cat