L’espluguí Ferran Civit serà el pregoner de la Festa Major de l’Espluga d’aquest 2017. Civit ha estat el primer espluguí en ser diputat al Parlament de Catalunya pel grup de Junts pel Sí en aquesta darrera legislatura i per aquest mèrit, entre d’altres, serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la Festa Major.

Ho va avançar l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, aquest diumenge al programa l’Ajuntament a Casa. Rovira va confirmar el nom de Ferran Civit com a pregoner, però no es va avançar el dia en què se celebrarà el pregó perquè podria produir-se que aquest acte no es pugui celebrar, com és habitual, el dijous de Festa Major, ja que el pregó coincidiria amb un plenari del Parlament de Catalunya i per Civit seria complicat quadrar els horaris.

ÀUDIO: David Rovira avança a l’EFMR el pregoner de la Festa Major 

Foto: cedida

Ferran Civit és exmembre del Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana i president regional d’ERC al Camp de Tarragona des de 2015. Aquesta setmana Civit ja s’ha activat a través de les xarxes socials preguntant què volen els espluguins que es destaqui i quina hauria de ser la ubicació d’aquest pregó.