El Festival Riubombori triplica les inscripcions de grups per l’edició d’enguany, passa de tenir-ne una desena en anteriors edicions a assolir un llistat de 30 agrupacions musicals interessades. L’organització celebra el rècord d’inscripcions i atribueix aquest increment a la comissió de músics que aquest any treballa en les bases d’inscripció. D’aquest llistat de 30 formacions l’organització n’escullirà 5 per actuar el proper 1 de juliol. 

ÀUDIO: Enric Mercadé, membre de la Cultural Jordi Francolí, celebra el rècord d’inscripcions

Aquest 2017 el Riubombori estrena nou format i amplia els horaris d’actuacions de grups i cantautors, incorporant cinc agrupacions musicals al festival. Després del període d’inscripcions, una comissió de músics formada per artistes locals professionals, amateurs i membres de l’entitat seleccionaran entre els 30 inscrits els cinc finalistes que actuaran l’1 de juliol durant el festival al Jardí dels Francolins. Com a novetat, els escollits rebran un premi amb dotació econòmica i participaran al Reconeixement Jordi Francolí.

Les actuacions musicals se celebren al Jardí dels Francolins (Foto: Gerard Bosch)

ÀUDIO: La comissió de músics escollirà els cinc grups que actuaran al festival

Properament, la Cultural Jordi Francolí presentarà el cartell del Riubombori 2017, dissenyat per l’espluguí Gerard Ruz, i farà públic el nom dels dos caps de cartell convidats que completaran l’oferta musical del festival. A més, el Riubombori estrena usuari a Instagram per fer difusió de l’actualitat de l’esdeveniment mitjançant aquesta xarxa social. L’entrada al Riubombori és gratuïta, però es disposa de taquilla inversa, amb la qual qui ho vol pot fer una aportació econòmica voluntària.

Un espectador capturant un dels moments del Riubombori 2017 (Foto: Gerard Bosch)