El concert d’Apalanke i la sessió del programa Joves.CAT de l’EFMR estrenaran aquesta nit el local d’Auvënguen pel que activitats d’oci. L’acte, organitzat per l’associació de joves de l’Espluga,  començarà a les 22 h i l’entrada és gratuïta.

El grup espluguí, Apalanke, oferirà en directe part del seu repertori. L’agrupació musical va publicar l’any passat el seu segon disc, titulat «Malas Mañanas», i enguany ha guanyat la primera edició del Concurs de Bandes de la URV. Apalanke treurà pròximament un nou videoclip.

D’altra banda, qui també participarà al concert d’aquest divendres 26 de maig són els membres de l’equip de Joves.CAT, el programa de música reivindico-festiva de l’Espluga FM Ràdio que s’emet els dissabtes de 18 a 19 h. Arnau Roig, Àlex Camon i Eduard Sumalla.

Durant el concert també hi haurà servei de barra (Foto: Albert Grinyó)