El periodista espluguí, Gerard Bosch, coordinarà l’Espluga FM Ràdio a partir del dia 1 de juny en substitució d’Eloi Roca, qui darrerament tenia el servei contractat amb l’ajuntament de l’Espluga, el qual va finalitzar el passat 15 de maig. El nomenament s’ha fet efectiu durant la sessió extraordinària del Consell d’Administració de l’emissora d’aquest passat dijous, on els tres grups municipals hi han votat a favor, també han valorat positivament el canvi i la renovació dels serveis d’un periodista per reactivar l’emissora fins a finals de desembre. Sergi Civit substituirà a Bosch en la coordinació de l’associació “Espluga Audiovisual”.

ÀUDIO: Jordi Torre, regidor de comunicació de l’Ajuntament fa una valoració sobre el nou coordinador

Bosch ha estudiat el grau en Periodisme a la URV i en els últims anys ha col·laborat activament amb diversos mitjans del Camp de Tarragona.  Fa 8 anys que va entrar per primera vegada a l’antena de l’Espluga FM Ràdio on ha liderat diversos programes. En la darrera etapa de l’emissora, Gerard Bosch va ser cap d’esports i cap de programació. Actualment produeix el magazine dels dissabtes “Clau de Setmana” de 12 a 1 del migdia i, fins al moment, Bosch coordinava l’entitat “Espluga Audiovisual”, que agrupa l’equip de col·laboradors de l’EFMR, un càrrec ha hagut de deixar per ocupar la coordinació de l’emissora.  Pel que fa a l’associació, Sergi Civit substituirà el fins ara paper de Gerard Bosch. Serà de forma provisional, fins que l’entitat faci la renovació de junta ordinària.

ÀUDIO: Gerard Bosch, explica que està il·lusionat per aquesta nova etapa
Aquest dijous s’ha celebrat la sessió extraordinària del Consell d’Administració de l’emissora (Foto: Albert Grinyó)

Gerard Bosch ha assegurat que l’objectiu principal d’aquesta nova etapa serà tornar a consolidar l’EFMR com un mitjà de comunicació de referència a l’Espluga i a la Conca.

“Voldria que l’emissora tornés a ser aquell servei públic que els espluguins i conquencs consultaven diàriament per estar al dia de tot el que passa al seu voltant”, ha afegit Bosch.

El nou coordinador també ha remarcat:

“l’EFMR és una escola de persones i comunicadors i, de la mateixa manera que he tingut l’oportunitat de formar-me aquí, m’agradaria que les generacions que venen també puguin crèixer formant part d’aquest projecte. Per això l’emissora ha de seguir conservant tots aquells aspectes que la converteixen en un actor socialitzador i d’aprenentatge”

L’Equip de govern i l’oposició, han agraït la tasca d’aquests mesos d’Eloi Roca, tot i que consideren que no s’han assolit els objectius que havien de consolidar l’arrancada de l’emissora.

Àudio: Jordi Torre, regidor de comunicació, agraeix la tasca d’Eloi Roca

L’Ajuntament de l’Espluga va enviar fa unes setmanes un comunicat oficial a l’Espluga Audiovisual, on s’hi especificava que s’obria de nou a tots els col·laboradors la possibilitat d’ocupar la coordinació de l’emissora, ja que la voluntat del consistori era que el nou coordinador fos de l’Espluga.

Foto junta Espluga Audiovisual amb Gerard Bosch
Foto d’arxiu: D’esquerra a dreta: Albert Grinyó, Anna Garcia, Gerard Bosch, Sergi Civit, Jordina Picanyol i Xavier Lozano.

1 COMENTARI

Comments are closed.