L’obra “Paralelo 1934” representada per actors de diferents companyies de teatre de la comarca tornarà a pujar a l’escenari després d’haver-se estrenat durant el festival El Vi fa Sang de l’Espluga. Aquesta vegada l’obra es podrà veure al Teatre Foment de Vimbodí a les 19 h d’aquest diumenge 7 de maig.

“Paralelo 1934” es representarà amb una adaptació de Josep Maria Vallès a partir de la novel·la “Un crim al paralelo” de Rafel Tasis, que el dramaturg montblanquí Josep M. Poblet va convertir en obra de teatre i va presentar al al Teatre Romea de Barcelona el 13 de març de 1953.

L’aposta teatral, amb música en directe i  un equip de prop de 40 persones, ja va omplir la platea del Teatre del Casal de l’Espluga durant  la tercera edició del Festival Internacional de Novel·la Criminal en català de l’Espluga per descobrir qui va matar a Maria Bardají.