Una vintena de jubilats van participar ahir a la sortida al Celler Cooperatiu i Museu del vi de l’Espluga, organitzada per la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.

Per demà a la tarda i dins dels actes com a biblioteca amb Denominació d’Origen, es farà un tast de vi de la DO Conca de Barberà, el tast anirà a càrrec de l’enòleg Martí Magrinyà i del sommelier Sergi Redondo. També hi haurà l’actuació d’un grup de música de cambra.

El tast començarà a les 7 de la tarda i es farà al carrer Torres Jordi, les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.

Aquest tast, està inclòs en els actes que es fan a les biblioteques amb denominació d’origen, un cicle d’activitats que cada mes fa en una Denominació d’Origen de vi diferent. Aquest mes d’abril és el torn a la DO Conca de Barberà.