L’Espluga tanca una Setmana Santa amb una gran afluència turística, el bon temps i la coincidència en molts indrets amb les seves vacances, ha permès incrementar el nombre de visitants durant tot aquest cicle festiu, fet que des de l’ajuntament de l’Espluga es valora com a molt positiu i que ha permès dinamitzar l’economia local.

Les Coves de l’Espluga han obtingut 2.129 visites, 132 més que l’any passat, fet que suposa un creixement d’un 6.60%. El Museu de la Vida Rural ha arribat a les 386 persones, 54 més que l’any 2016, amb un increment del 16.27%.

On també s’ha augmentat la presència de visitants respecte a l’any passat ha estat en la Ruta Templera i Hospitalera que ha rebut 165 visitants, el Museu de l’Aiguardent Fassina Balanyà n’ha rebut 163 i el Museu del Vi 137.

L’Oficina de turisme també ha incrementat les seves consultes un 8 %, ha rebut aquests dies 432 consultes, donant servei i suport turístic a un total de 1.468 persones,
Segons el regidor de turisme de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Jordi Torre, les expectatives de cara a aquests mesos vinents són optimistes i es preveu que les pròximes setmanes, amb el pont de maig i el període primaveral, època en què s’acumula el nombre més gran de visites escolars al municipi, el sector turístic registrarà unes bones xifres.