Aquesta tarda una vintena de nens i nenes entre 3 i 12 anys, han participat en el taller de vidre creatiu “La Corba camina i recull” que s’ha fet a la sala polivalent de l’antic hospital, organitzat per la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.

El taller relaciona la idea de la creativitat amb el reciclatge i la recuperació a partir d’ampolles de vi, a més d’utilitzar altres elements naturals com ara bastons, pedres, cordes, teixits naturals, cartons, etc. Amb aquests materials als nens i nenes ha fet la seva transformació i treball. Concretament,  La Corba és el personatge protagonista d’un llibre que van crear en El Celler de Can Roca.

Aquest el taller l’han fet les monitores Núria Deu i Elisenda Xifré i s’ha realitzat el marc dels actes que es fan a les biblioteques amb denominació d’origen, un cicle d’activitats que cada mes fa en una DO de vi diferent. Aquest mes d’abril és el torn a la DO Conca de Barberà.