La Clàudia Sol té un do és el títol de la cantata que uns 500 alumnes de cicle mitjà de les escoles de la Conca de Barberà oferiran el divendres 24 de març a 2/4 de 12 al pavelló municipal de Pira.
La trobada permet compartir l’experiència de cantar amb companys d’altres escoles.

Es tracta de la sisena edició de la trobada musical dels alumnes de cicle mitjà de la Conca de Barberà que se celebra cada dos anys. Primer, va ser a Montblanc, després a l’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Poblet (ZER Poblet), Sarral i aquest any amb La Clàudia Sol té un do d’Antoni Miralpeix i Miquel Desclot, tanquem el cicle a Pira (ZER Conca de Barberà).

La Clàudia Sol té un do és una cantata on la seva protagonista, la Clàudia Sol, és una mestra amb un do quasi màgic: pot fer reconèixer la mateixa personalitat de cadascun dels seus alumnes, impregnant-los de valors tan rellevants com la cooperació, el respecte i el gaudi entorn de la música.