L’Espluga FM Ràdio ha estrenat aquest dilluns el nou espai del web amb el calendari d’activitats de l’Espluga i la Conca de Barberà. La nova agenda de l’emissora suposa una millora visual i de funcionalitat del servei que ja existia en l’anterior pàgina web. A més, el nou espai ofereix més serveis a l’usuari, permet que els esdeveniments previstos es puguin afegir a les agendes personals i que qualsevol persona o entitat organitzadora pugui proposar un nou esdeveniment.

Coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, l’emissora ha posat en marxa la nova agenda creada per l’Espluga Audiovisual. Sergi Civit i Cristian Sagastibelza han estat els col·laboradors que han creat la nova agenda de l’EFMR amb tres objectius: millorar la part visual de la plataforma, potenciar la participació i aconseguir que l’agenda sigui més funcional. En aquest sentit, l’usuari podrà consultar tots els actes previstos a la comarca i llegir tots els detalls dels esdeveniments. Al mateix temps, qui ho vulgui podrà incorporar les previsions d’actes en l’agenda personal de Google, d’iPhone o Mac. Els actes poden visualitzar-se en distribució diària, setmanal o mensual, i també es poden visualitzar de forma separada pels diferents municipis.

L’estrena d’aquest nou espai del web és una de les apostes més importants de l’emissora junt amb la renovació del portal esplugafmradio.cat. L’emissora segueix així potenciant i ampliant els serveis que s’ofereixen més enllà de l’emissió de la ràdio continuada pel 107.4 FM.

La nova agenda de l'EFMR, consultable des del mòbil. (Gerard Bosch)
La nova agenda de l’EFMR, consultable des del mòbil. (Gerard Bosch)