El president de l’ANC, Jordi Sánchez, va participar el passat divendres al cicle de conferències “Catalunya: una República Independent” organitzat per l’ANC Conca de Barberà. Un acte que va aconseguir omplir l’auditori Carulla-Font del Casal. Com ja va passar amb la xerrada d’Artur Mas al Teatre del Casal, fa uns dies, l’ANC ha volgut portar a l’Espluga personalitats de tot l’espectre polític de l’independentisme, així com també de les entitats de la societat civil per tal d’explicar l’actual estat del procés, així com també els reptes que es plantegen en un futur pròxim. El president de l’ANC va agrair als més de 120 espluguins que ocupaven l’Auditori la seva assistència a la concentració davant del TSJC en suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau pels fets del 9N. El president de l’ANC va explicar el moment pel qual passa el procés i va destacar la constant politització de la justícia per part de l’Estat Espanyol.

Quan va acabar la conferència, el ponent va atendre totes les preguntes que el públic que ocupava gran part de l’Auditori Carulla Font li va formular. Al final del torn de preguntes l’ANC va demanar la col·laboració ciutadana per superar la multa de 250.000 euros que des de l’Estat s’ha imposat a la organització i va animar a tots els membres presents a la sala a fer-se’n socis, així com també a participar dels pròxims actes prevists.

Jordi Sánchez a l’auditori Carulla-Font. (Foto: Jordi Saumell)