L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí participarà un any més a la final del Concurs Dance World Cup que enguany se celebrarà a Praga del 27 de juny al 6 de juliol. Així s’ha decidit en la darrera frase preliminar celebrada a Burgos.

Un total de 19 coreografies de dansa contemporània de l’escola van participar aquest cap de setmana en l’última fase de selecció per arribar a la gran final, sent elegides un total de 3. Cal destacar que tots els participants espluguins van obtenir puntuacions per sobre dels 70 punts.

‘Enojoy the silence’ de Roger Carayol va guanyar el primer premi de la seva categoria. També se’n van endur medalla ‘Who’s there’ de Laura Roca i Maria Quiles i ‘Incomplete’ de Carlota Lafuente, Emma Bonet, Guiomar Morlans, Aina Ballart i Èlia Romero, en els dos casos amb un tercer premi. Totes tres coreografies han estat les triades per participar en aquesta nova edició del mundial.

D’altra banda, en la disciplina de flamenc, les coreografies ‘De Raiz’ de Maria Barrientos i ‘Contigo’ de Berta Molina i Edna Far van participar en els Premis Coreografies de Sant Boi, guanyant en ambdós casos el segon premi.