Junts per Catalunya ha congregat aquest cap de setmana una trentena de càrrecs electes de la Conca de Barberà en una jornada d’estratègia municipal celebrada a Montblanc. En la sessió de treball, els electes han reclamat al Govern una major inversió en infraestructures i serveis bàsics per combatre el despoblament i potenciar les iniciatives econòmiques i socials que s’impulsen des dels ajuntaments de la comarca.

Els càrrecs de Junts han reclamat millores en infraestructures de transport com la connexió de l’A-27 amb l’Autopista AP-2, millores en l’oferta de transport públic, especialment pel que fa a les connexions dins de la comarca, i també en serveis bàsics en l’àmbit sanitari o educatiu, essencials per l’arrelament dels veïns als pobles de la comarca.

Els càrrecs de Junts alerten que en una comarca petita i amb mancances de serveis, la millora de la connectivitat és imprescindible per oferir una vida digna a tots els seus ciutadans. Per aquesta raó, reclamen que el Govern incrementi la inversió a la Conca de Barberà.

La jornada ha comptat amb la presència del secretari general de Junts, Jordi Turull; del president del grup parlamentari, Albert Batet; el diputat al Congrés, Josep Maria Cruset; el president de vegueria, Quim Calatayud i la presidenta comarcal, Núria Besora.