Durant el mes de febrer petites i mitjanes empreses, autònoms i botiguers del comerç local de la comarca tenen la possibilitat de participar en tallers formatius sobre oportunitats de digitalització de les empreses i facturació electrònica.

Els tallers són gratuïts i es duran a terme el dimecres 21 de febrer a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí i el dijous 29 de febrer a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt. Les dues sessions comptaran amb la presència d’un expert per donar resposta a tots els dubtes i qüestions que puguin sorgir.  Cal formalitzar inscripció prèvia a ecarrus@oaptarragona.com o trucant al 977 86 13 38.

Durant la sessió formativa s’explicaran les eines per a la digitalització de les empreses que s’ofereixen a través del Kit Digital i també els nous requisits legals en la facturació electrònica. Les persones que assisteixin al taller també tindran la possibilitat de dur a terme in situ una autodiagnosi sobre la maduresa digital del seu negoci, concertar una cita gratuïta amb una tècnica especialitzada per estudiar-ne els resultats de manera individualitzada i rebre assessorament sobre la tramitació de la subvenció del Kit Digital.