La Montblanc-Mora va celebrar una nova edició aquest passat dissabte amb més de 100 quilòmetres completat a peu i en bicicleta, ja que per primer any es van sumar a la ruta el Club Ciclista de Montblanc i el Club Cicloturista de Móra la Nova amb un recorregut per carretera. En total hi va haver més de 80 participants.

Els participants van sortir a les 6 del matí de Montblanc iniciant l’habitual ruta per les muntanyes de Prades, el Montsant i el Priorat. Al llarg del recorregut es van anar sumant corredors per completar trams concrets de la travessa. En el cas dels ciclistes es va seguir un recorregut per carretera amb alguns punts de connexió amb la travessa corrents.

L’acte va finalitzar a Móra la Nova amb un sopar solidari en el qual van participar 200 persones. Tots els beneficis recaptats durant el recorregut i el sopar han estat per l’Associació de Nens amb Càncer AFANOC.

En aquesta edició, encara hi ha moltes activitats vinculades pendents, com ara Americanes solidàries del Club Tennis Montblanc el proper 10 de març, un berenar solidari de l’AFA Les Muralles aquest divendres 9 de febrer, una caminada solidària del Club Excursionista de Montblanc el proper 18 de febrer i un sorteig de productes durant la calçotada de l’entitat Estrellas de Camboya el proper 24 de febrer. També hi ha previst que el Club Futbol Montblanc destini les entrades d’un partit en aquesta inciativa. Tot per engreixar més encara els 3.000€ que porten recaptats fins al moment.