Les persistents pluges del divendres passat van comportar canvis en la celebració de la darrera edició del Motoany. Concretament, l’esdeveniment es va celebrar diumenge, ja que el terreny dissabte estava impracticable, així com els accessos a la pista. Des de l’organització asseguren que el canvi va ser tot un encert i van comptar amb la participació de 150 pilots.

ÀUDIO: El president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, parla del canvi de data

Amb places esgotades per aquesta edició, un total de 80 equips més els corredors individuals van participar en el recorregut d’enguany, renovat amb més zones ràpides per avançar i apartats més tècnics. El terreny es trobava en condicions òptimes després de les pluges de divendres i més de 500 persones van poder gaudir de la cursa.

El guanyador de la categoria individual i del Motoany en global va ser el pilot professional Marc Font Torres amb un temps de 8 minuts i 7 segons per volta. En la categoria per equips els primers classificats van ser Setrill Team amb Eduard Margalef i Marcel Pallise i un temps de 8 minuts i 42 segons. Dels membres del Motoclub Francolí, ha destacat Gerard Barrabeig amb 8 minuts i 56 segons per volta.

El Motoany s’ha celebrat amb 150 participants (Imatge: Cedida)