El Motoclub Francolí ha organitzat enguany una nova edició del Motoany per celebrar, en aquest cas, el tancament del 2023. Com ja és habitual en les darreres edicions, la data triada serà el 20 de gener, poc després de passar les festes de Nadal. De les 150 places disponibles, actualment només en queden 4 o 5 lliures, arribant així al màxim d’inscrits previst. Un any en què s’espera un terreny en molt bon estat gràcies a les darreres pluges.

Com a novetat, l’organització ha preparat un circuit més llarg que els anys anteriors, amb més amplitud en zones estratègiques per poder avançar altres pilots i amb alguns apartats més tècnics. Com és habitual, les 3 hores de circuit es podran fer en solitari o en equip, tot i que la majoria de participants obtén per aquesta segona opció.

ÀUDIO: El president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, detalla el recorregut d’enguany

Els premis es dividiran en tres categories: individual, equip i membres del Motoclub Francolí i els guanyadors rebran copes i productes de proximitat. La cursa de resistència arrencarà a les 11 del matí i està oberta al públic assistent.

Un conveni amb la Unió de Botiguers

Una altra de les novetats d’enguany és la col·laboració de la Unió de Botiguers de l’Espluga, encarregats d’aportar les copes pels guanyadors i oferint als participants i el públic fulletons amb els restaurants i hotels del municipi per poder incentivar el comerç i restauració que pugui proporcionar l’esdeveniment.