Miquel Moya, Ferran Andechaga i Judit Castro tornaran a compartir els micròfons de l’Espluga FM Ràdio per fer reviure “La llista d’èxits”. El clàssic de l’emissora tornarà per la porta gran aquest dissabte de dotze a una del migdia i en el marc de la marató radiofònica. No hi faltarà l’històric sorteig de premis entre tots els oients que truquin al 977 870 076.

És un dels “Records dels 40” més esperat, ja que va ser el programa que va promoure una major participació de l’audiència durant les segona dècada de vida de l’emissora municipal, entre el 1995 i el 2008.

El programa ha preparat un bon grapat de premis gràcies a establiments locals per rememorar els seus millors temps. Qui truqui entrarà al sorteig de 2 entrades per als Pastorets l’Espluga del dia 30, 20 euros en consumicions a la Festa de Cap d’Any del Pavelló del Casal de l’Espluga, dos lots de vins de la DO Conca de Barberà, un pollastre alast de la Polleria Antònia, un lot de la Pastisseria Cobo, un panetone de Cal Tullet o bé una pizza del restaurant Casa Nostra.