Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir aquest dissabte, 16 de desembre, dos homes de 51 i 54 anys, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força comesos a Santa Coloma de Queralt, Solivella i Vimbodí i Poblet.

La investigació es va iniciar arran d’un robatori que es va produir el 23 de novembre a Santa Coloma de Queralt. Durant la investigació, un agent fora de servei va detectar dos homes, un que sortia d’un domicili i un altre en actitud vigilant. Tots dos van marxar en cotxe i l’agent va seguir-los. Els dos homes van aturar el vehicle a la T224 i van fugir a peu abandonant el cotxe al voral. En l’escorcoll del vehicle abandonat, els Mossos van trobar objectes sostrets en el robatori que s’havia produït el mateix matí.

Posteriorment, una patrulla de Montblanc va localitzar a Belltall dos homes que coincidien amb la descripció física dels sospitosos i van confirmar que es tractava dels dos homes que havien comès el robatori el dia anterior a Santa Coloma de Queralt.

Arran de la detenció, els investigadors van poder relacionar-los amb un total de quatre robatoris amb força comesos entre el 23 de novembre i el 15 de desembre. A més, van investigar-los també per un delicte d’estafa lleu i un delicte d’apropiació indeguda, ja que per aconseguir el vehicle havien enganyat el seu propietari anterior en la compravenda. Les gestions continuen, ja que no es descarta que puguin estar relacionats amb altres fets similars.