Durant els propers dies l’Associació Feminista de Blancafort ha organitzat diversos actes per celebrar el Nadal al municipi. Entre aquests destaca l’homenatge a la poetessa blancafortina Pilar Aluja que se celebrarà el 23 de desembre a partir de les 6 de la tarda per presentar el poemari ‘Poesia, vida i sentiments’ de l’escriptora amb un acte carregat de sorpreses.

ÀUDIO: La membre de l’Associació Feminista de Blancafort, Anna Maria Andevert, explica la creació d’aquest poemari

Tot i aquest acte central les activitats ja es van iniciar aquest diumenge amb el concert de Víctor Cebrián i Marga Mingote anomenat ‘Nadal en veu de dona’. El 19 de desembre serà el torn del taller ‘Fer servir la llengua’ al casal de la gent gran i a les 7 de la tarda hi haurà l’assemblea anual de l’entitat.

El 22 de desembre a 2/4 de 6 hi haurà taller infantil per fer fanalets, una proposta que ja es va fer l’any anterior i que va servir per cobrir els carrers de Blancafort de llums liles per l’arribada dels Reis d’Orient. L’últim acte serà el 7 de gener amb una trobada del club de lectura per comentar el llibre ‘Manual per dones de fer feines’.