Per segon any consecutiu, aquest Nadal hi haurà un programa especial de ràdio des d’un celler. Serà en format de tast de vins per a joves de 18 a 35 anys, amb música en directe i reportatges i se celebrarà el pròxim 22 de desembre a les 7 de la tarda al Celler Rendé Masdeu. Amb un gir original als tasts convencionals, l’Espluga Audiovisual presenta aquesta experiència que combina el món del vi amb l’atractiu de la ràdio.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de cellers de la Conca de Barberà, com el Niu Celler de l’Espluga de Francolí, el Celler Carles Andreu de Pira o el Gabor de Barberà de la Conca, a més a més, dels amfitrions Rendé Masdeu. Tots ells oferiran els seus vins per ser degustats i maridats amb productes de proximitat.

Per acompanyar aquesta experiència, la música en directe de Maria Arjona omplirà l’ambient i tot plegat estarà conduït per la periodista espluguina Patrícia Valencia. En aquesta segona edició es presentaran els nous programes de La Carta de Vins que s’estan emetent per l’Espluga FM Ràdio i, en especial, s’estrenarà un reportatge sobre el trepat amb els celleristes de la DO Conca de Barberà com a protagonistes.

El programa s’emetrà durant les festes de Nadal a l’Espluga FM Ràdio i es podrà recuperar també al web de l’emissora.

Tots els joves que vulguin assistir al tast han d’enviar un correu a esplugaudiovisual@gmail.com i el preu del tast és de 5 euros per persona.