Aquest dimecres es van desvelar els guanyadors dels Premis Cambra 2023. Concretament, s’han distingit quinze empreses de les cinc comarques que conformen l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus (Conca de Barberà, Baix CampPrioratRibera d’Ebre i Terra Alta) en tres categories: CompetitivitatInnovacióDigitalització i Sostenibilitat; la de Comerç Exterior i la d’Emprenedoria, Formació i Ocupabilitat

A la Conca de Barberà ha estat premiada l’empresa Plàstics Espelt de Montblanc en la categoria de Competitivitat, Innovació, Digitalització i Sostenibilitat juntament amb Cambrils Park Resort (Baix Camp),  Institut Priorat – Escola d’Enologia (Priorat), Team Creative Group Iberia (Ribera d’Ebre) i Celler Batea (Terra Alta).

En la categoria Comerç Exterior, l’empresa Rice Corn Nuts, de Santa Coloma de Queralt, ha estat la premiada de la comarca. També han rebut el guardó Solanellas Nuts (Baix Camp), Buil & Giné Wine Co. (Priorat), Oliflix (Ribera d’Ebre) i Cellers Mariol (Terra Alta).

La Fonda dels Àngels, de Montblanc, ha estat la guanyadora de la categoria Emprenedoria, Formació i Ocupabilitat, juntament amb Espai Boule (Baix Camp), Autocars Domènech (Priorat), l’Agrobotiga Miravet (Ribera d’Ebre) i Hotel Restaurant Miralles (Terra Alta).

Premis d’Honor 2023

A més de les distincions empresarials també s’ha fet entrega de tres premis d’honor. El Premi d’Honor de Comunicació, ha estat per Canal Reus TV pels seus 25 anys; El Premi d’Honor referent a Compromís amb el Territori ha estat per l’Escola Maria Cortina pels seus 125 anys d’història i el Premi d’Honor a la Trajectòria Professional ha estat per Ferran Huguet, actual director adjunt de la Cooperativa Unió i antic director general, durant 35 anys.