El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Conca de Barberà commemorarà enguany el 25 de novembre amb una sola jornada que es desplaçarà de la seu habitual, el Consell Comarcal, fins a Sarral amb la intenció de crear una itinerància pels municipis de la Conca de Barberà en els propers anys.

ÀUDIO: La coordinadora del SIAD de la Conca de Barberà, Laura Anglès, explica per què s’ha elegit Sarral com a destí

L’acte institucional serà el dijous 23 de novembre a 2/4 de 7 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sarral. Aquest començarà amb la lectura del manifest institucional, seguit d’una xerrada: ‘Romanticisme a la corda fluixa. Legitimant violències en nom de l’amor’, a càrrec de Sílvia Rodríguez i Marta Álvarez. L’acte està obert a tothom i no és necessària la inscripció prèvia.

Serveis per dones de tota la comarca

Des del SIAD destaquen que no presten únicament serveis per dones que han patit maltractament físic o psicològic sinó que ofereixen tota classe d’ajuda i consultes a dones i joves de la comarca ja sigui sobre treball, psicologia, un conflicte concret o qualsevol tema que els pugui preocupar. Per aquest fet durant l’últim any el nombre d’atencions del servei han augmentat exponencialment.

ÀUDIO: Laura Anglès detalla els serveis del SIAD