Els Bombers de la Generalitat van treballar aquest diumenge a la tarda en l’extinció d’un incendi en una casa unifamiliar del carrer de l’Abadia Vella al municipi de Solivella on ha mort un home.

A l’arribada dels efectius al lloc de l’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 18.49 hores, es veia fum i flames de l’edifici. A més, rebien informació que a l’interior de l’habitatge hi havia una persona. Immediatament, un binomi de bombers han iniciat les tasques de recerca de la víctima, la qual han localitzat sense vida en una habitació de la primera planta.

Al voltant de les 19.17 hores, els Bombers, que han treballat amb quatre dotacions terrestres (tres vehicles d’aigua i un vehicle lleuger de comandament), han pogut apagar el foc que ha cremat la cuina i el menjador. Posteriorment, han procedit amb la revisió dels punts calents, amb suport de la càmera tèrmica, i han ventilat la zona cremada, la qual tenia una important càrrega de material.

Al lloc, han treballat tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.