«Records dels 40» és la principal novetat de la nova temporada de l’Espluga FM Ràdio. En un curs d’aniversari, per les quatre dècades de vida, l’emissora municipal oferirà cada dissabte de 12 a 13 h un programa destacat dels darrers 40 anys. Els antics col·laboradors tornaran a posar-se davant dels micròfons per un dia per reproduir fil per randa l’espai que havien emès a través del 107.4 FM o bé en els inicis al 102.6 de la Freqüència Modulada.

D’aquesta manera, la franja horària dels dissabtes al migdia serà una capsa de sorpreses, ja que cada setmana aproparà diferents veus, formats i etapes de la història de l’Espluga FM Ràdio. Tot plegat, serà possible gràcies a un esforç majúscul de l’Espluga Audiovisual que fa una crida a totes aquelles persones que han format part d’un programa de l’EFMR. Fins a finals de la temporada, que serà el 23 de juny del 2024 coincidint amb els 40 anys des de la fundació de l’emissora, «Records dels 40» aspira a mobilitzar més d’un centenar d’antics col·laboradors. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Has estat col·laborador de l’emissora? Escriu-nos a esplugaudiovisual@gmail.com

Aquests programes històrics que tornaran a realitzar-se de nou es podran recuperar, a posteriori, a EFMR.cat gràcies al servei de ràdio a la carta que ofereix tots els enregistraments de la setmana.

Primer «Record dels 40»

Aquest dissabte 23 de setembre la primera emissió serà la del programa musical «Que no pare», que va formar part de la graella de programació de l’emissora entre el 1997 i el 1999. Joan Carles Salguero, Hilari Puebla i José Manuel Salinas han enregistrat un nou capítol després de 24 anys.