Un any més, la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola arrencarà a finals de mes els diferents clubs de lectura amb un total de 55 participants. Les inscripcions es tancaran demà 22 de setembre i la setmana vinent es donarà inici a les primeres sessions.

El club de lectura adult compta amb 25 usuaris i estrenarà la seva dissetena edició. Els clubs de lectura infantils i juvenils sumen un total de 30 infants i el més antic es va crear el 2017 i tots ells es desenvolupen els últims dies de mes, depenen el club.

El club de lectura juvenil i el club de cicle superior, cada mes un dels dos clubs, anirà a comentar i a fer la tertúlia del llibre a l’EFMR dins del programa Ràdio Kids que s’emetrà els dissabtes al matí de 10 a 11h.

A totes les persones participants se’ls proporciona una bossa i una llibreta on hi van elaborant una fitxa per cada llibre llegit amb fotos de la portada, de l’autor/a, de l’il·lustrador/a, així com algun tret característic d’aquest i la puntuació que cada lector li ha atorgat al llibre, entre altres informacions. Un cop finalitzat el club de lectura aquestes llibretes romanen a la biblioteca perquè altres infants puguin disposar d’aquesta breu informació.

El club juvenil i el club de cicle superior visitaran l’EFMR un cop al mes (Imatge: Laia Molné)