Enguany el vòlei se suma a la llista d’esports disponibles a l’Espluga de Francolí. Concretament, l’espluguí Gerard Pons és l’encarregat d’oferir aquesta nova possibilitat de forma conjunta amb el Club Vòlei Montblanc. Les inscripcions ja estan obertes i està previst que el curs es pugui iniciar el mes d’octubre.

El Club Vòlei Montblanc va néixer fa un parell d’anys amb la intenció de ser un referent a la comarca, ja que no existeix cap altra associació dedicada a aquest esport a la Conca de Barberà. Enguany han ampliat l’oferta arribant a l’Espluga i oferint classes per majors de 18 anys els dimecres i classes dedicades expressament per joves entre 18 i 30 anys els divendres. També hi haurà sessió infantil els divendres i els interessats podran ampliar l’oferta amb els horaris de Montblanc.

ÀUDIO: L’impulsor del curs, Gerard Pons, explica la importància de crear un grup per a joves

L’activitat es farà al pavelló vell de l’Espluga i el preu és de 20 euros la matrícula i 18 euros mensuals una sessió a la setmana i 25 euros si es fan dues sessions. En qualsevol dels casos cal afegir l’assegurança que sumarà entre 8 i 10 euros per mensualitat. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç.