Actualment, s’han col·locat dos contenidors d’aigua en punts de l’Espluga de Francolí on ja es donava regularment aliment a les colònies felines. El que s’ha fet ara és col·locar cartells informatius sobre aquests punts i un contenidor d’aigua. A partir d’ara un cuidador autoritzat alimentarà les colònies de la zona dos o tres cops al dia.

Aquesta era una demanda de l‘Associació PETjades envers l’Ajuntament de l’Espluga per poder definir els llocs on hi ha estabilitzades colònies i alimentar-les de forma regular. En breu es col·locaran la resta de cartells indicatius a totes les colònies felines on fa anys que s’alimenten gats.

També queda pendent facilitar carnets d’alimentador a les persones destriades des de l’Associació PETjades per dur a terme aquesta tasca de forma neta a la via pública.

Ja s’han instal·lat els primers cartells informatius per colònies de gats (Imatge: Cedida)