Els Bombers de la Generalitat han treballat en l’incendi d’un bungalou al càmping de Montblanc en què una menor ha perdut la vida. L’avís de l’incendi s’ha rebut quasi a les 5 de la matinada, moment en què s’alertava d’un incendi a l’interior del càmping. Fins al lloc de l’incendi els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions i hi han treballat un total de 15 efectius.

Quan els Bombers han arribat a l’indret han trobat un incendi completament desenvolupat en un dels bungalous, amb molta càrrega de foc. La resta d’ocupants del càmping s’estaven autoevacuant i en primera instància s’ha trobat a faltar una menor. Els Bombers han fet recerca des de fora, tractant de trobar-la, i un cop extingit l’incendi, a un 1/4 de 7 del matí, quan han pogut accedir a l’interior del bungalou, els Bombers han trobat la menor sense vida. L’incendi ha cremat completament el bungalou, ha afectat parcialment un segon bungalou i també un turisme.

Per aquest servei, el SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) ha activat 3 dotacions, a més del suport psicològic per la família. Per part del cos de Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació per esclarir les causes de l’incendi, han acudit a l’incendi 6 patrulles. El GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) del Cos de Bombers de la Generalitat també ha activat el suport psicològic pels professionals que han treballat al servei.