Passanant i Belltall celebrarà aquest dissabte 5 d’agost la 14a Festa de l’All i ho farà amb menys producte que anys anteriors a causa de la sequera. Molts alls han sortit massa petits per la venda i s’han hagut de descartar. A més, enguany les cabeces es podrien acabar venent sense enforcar a causa de les pluges tardanes, que han mantingut la tija humida.

ÀUDIO: La presidenta de l’Agrupació d’All de Belltall, Montse Sánchez, detalla la problemàtica d’enguany

Tot i això, la festa se celebrarà amb normalitat i els productors posaran a la venda tots els alls disponibles. En total es distribuiran pel municipi 22 parades d’elaboradors i productors d’all i altres especialitats.

La Festa s’iniciarà a les 10 del matí amb la venda d’alls, amb animació del grup Castellgralla, grallers i Esmutacs de Castllvell del Camp. També hi haurà Foods Trucks per esmorzar i dinar. A 2/4 de 12 hi haurà conferència de la Fundació Miquel Agustí sobre com crear una marca de qualitat per l’All de Belltall. A 2/4 d’una es farà sorteig de paneres i a les 6 de la tarda els actes clouran amb un concert D’Amore e Tormento, amb coca i cava pels assistents.