L’any 2022 es va recuperar a Conesa el Mercat Vell després de dos anys de pandèmia. Enguany el nombre de paradistes augmenta i recupera xifres prepandèmiques arribant a 50 parades al llarg del municipi, tot combinat amb una desena d’activitats programades al llarg del dissabte 5 d’agost.

El mercat donarà el tret de sortida a les 10 del matí al carrer Major, el carrer de la Font, el carrer de la Muralla, carrer Nou i el passeig del Riu. A la mateixa hora s’iniciarà la 12a trobada d’intercanvi de plaques de cava. Durant el matí també hi haurà carrusel manual pels infants, tast de vins i formatges amb cellers de la DO Conca de Barberà i visites guiades per conèixer la història de la vila. A partir de les 5 els petits podran gaudir d’un espai de circ i la jornada es clourà a 2/4 de 10 amb el concert de Simon Rock.

També hi haurà una trentena d’exposicions repartides per tot el municipi dedicades a temàtiques molt diverses: Mussols de la sort, pintures, la bruixeria, Conesa com a front de guerra, un homenatge al rector de Vallfogona, arquitectura, gegantons, escultures amb fruita, ceràmica, rock del segle XX, un homenatge a Ricard Canals o exposició de cotxes clàssics, entre d’altres.