L’Espluga fa olor de dolç per Festa Major. Un any més els 4 obradors del municipi han preparat les postres per una setmana molt especial, enguany amb el xocolate com a protagonista i amb un homenatge al centenari de Josep Vallverdú i el nan dedicat a un dels seus personatges més reconeguts: El Rovelló.

Els elaboradors han creat una base de pa de pessic de xocolate i tres capes amb mousse de xocolate negre, amb llet i blanc. Tot acabat amb una cobertura de xocolata de Sacher i un topping cruixent. La imatge del Rovelló i una ploma taronja són la decoració final de les postres d’enguany.

ÀUDIO: El pastisser de Cal Cabal, Josep Maria Cabal, detalla l’elaboració

L’imant triat per enguany ha sigut el del nan del Rovelló, per fer un homenatge al centenari de Josep Vallverdú, qui va viure més de 20 anys a l’Espluga de Francolí. En total s’han creat 1.400 unitats de pastissos repartits entre Cal Cabal, Cal Cobo, la Pastisseria Ferrer i la Pastisseria Ferre Gamell.

ÀUDIO: Josep Maria Cabal explica la imatge triada enguany