L’Associació Feminista de Blancafort celebrarà enguany, en les dates habituals, el Cap de Setmana Lila que s’iniciarà el divendres 21 fins al dilluns 24 de juliol. Enguany el plat fort serà els poemes musicats amb l’actuació de Marina Rossell el 23 de juliol a les 7 de la tarda a la plaça Nova.

ÀUDIO: La membre de l’Associació Feminista de Blancafort, Anna Maria Andevert, destaca l’actuació de Marina Rossell

Les festivitats començaran divendres a les 5 de la tarda amb una visita guiada a l’exposició Tros de Dona al Museu de la Vida Rural amb inscripció prèvia. A les 9 de la nit hi haurà sopar de carmanyola i cinema a la fresca a la plaça dels arbres.

Dissabte hi haurà a les 11 del matí un taller especial de ‘Costura de Supervivència’, sense inscripció prèvia, per aprendre trucs i patrons imprescindibles per l’estiu. A 2/4 de 6 de la tarda a la piscina municipal hi haurà aquagym amb cançons no sexistes i la renovació de la quota dels socis de l’Associació Feminista de Blancafort.

Diumenge serà el torn de Marina Rossell, com a plat fort de la festa i dilluns 24 de juliol es clourà el Cap de Setmana Lila amb l’obra de teatre ‘Memòries Oblidades’, dedicada a la situació viscuda per les dones durant la Guerra Civil.