Roger Carayol s’ha alçat com a tercer guanyador de la seva categoria al Dance World Cup celebrat aquests dies a Braga, Portugal. Era la primera vegada que l’Escola de Dansa del Casal (EDC) de l’Espluga guanyava una de les tres primeres posicions del concurs, en el qual ja han participat en nombroses ocasions. Carayol ha aconseguit la medalla de bronze com a únic representant masculí de l’escola i, alhora, el més petit dels participants provinents de l’Espluga de Francolí.

ÀUDIO: La directora de l’EDC de l’Espluga, Jèssica Estadella, valora positivament la medalla

Durant el cap de setmana també va actuar amb el seu solo Èlia Romero i l’actuació conjunta de dansa contemporània ‘Kaizen’. En el primer cas, Èlia Romero va aconseguir 87 punts del jurat i una 10a posició. Les membres de ‘Kaizen’ es van classificar amb 79,7 punts i la posició número 23.

La resta de membres del club actuaran duran els propers dos dies. En total, s’han presentat 8 coreografies espluguines a la final del Dance World Cup, convertint-se en l’any amb major representació de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí.