Aquest diumenge es van celebrar els dos concerts d’Eufòria al Palau Sant Jordi i van comptar amb uns convidats especials: Els Nans de l’Espluga de Francolí. En concret, van participar els 12 nanos oficials de la colla (els nanos vells i els tres nanos nous dels germans Marx), la Dona dels Nassos i els tres capgrossos petits cedits per la família Civit Martí que representen els germans Marx.

Els membres de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga de Francolí van ser els encarregats de fer ballar els 16 nanos durant els dos concerts d’Eufòria, sortint a les graderies i posant de peus a tot el públic al so de la cançó CotixCoti de The Tyets, interpretada pel semifinalista del talentshow, Tomàs.

ÀUDIO: La presidenta de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga de Francolí, Mar Gili, fa valoració de l’acte

Entre els nans presents, la Dona dels Nassos va atreure l’atenció dels participants especialment, ja que és una de les poques dones dels nassos de tota Catalunya.