Ahir al vespre es va celebrar el ple extraordinari de l’Ajuntament, amb un únic punt: donar compte de la renúncia a l’acta de regidora de Carme Pallàs i Gallego. Abans, però, es va fer un minut de silenci en record de Matias Vives, que va morir, dimarts 27, a l’edat de 70 anys. Vives havia sigut regidor a l’Ajuntament de Montblanc (2011-2013).

El dia 23 de juny Pallàs va presentar la seva renúncia voluntària com a regidora, després d’haver assumit el càrrec el 17 de juny, fruit de les eleccions municipals 2023. Pallàs ja havia sigut regidora anteriorment amb Agrupament Catalanista de Montblanc (2007-2011) i, després d’una pausa de vuit anys, va tornar-hi, amb la mateixa llista, com a número 3 (2019-2023).

ÀUDIO: La número 2 d’ERC Montblanc, Carme Pallàs, s’acomiada del plenari

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, també va adreçar unes paraules a la regidora sortint

Marc Vinya i Ramon de Domingo es van sumar als desitjos de la recuperació de la salut de Carme Pallàs.

L’oposició també reconeix la figura de Carme Pallàs

L’exalcalde Josep Andreu també va parlar en nom de Montblanc Progressa, i va donar-li les gràcies pels serveis prestats a l’Ajuntament de Montblanc durant els anys del seu mandat.

ÀUDIO: L’exalcalde de Montblanc, Josep Andreu, agraeix la feina de Carme Pallàs els últims anys

ÀUDIO: El cap de llista del PSC a Montblanc, Juanma Cabello, també agraeix la tasca de Pallàs al Consell Comarcal

El ple extraordinari va acabar amb la lectura del manifest del Dia Internacional de l’Orgull per l’alliberament LGTBIQ+.