Les portes de la piscina municipal de l’Espluga de Francolí es reobriran aquesta tarda, a partir de les 3, per iniciar la temporada fins al mes de setembre. Enguany, com a novetat, s’han instal·lat uns ancoratges per poder separar els carrils de la piscina de forma més pràctica i s’han substituït els flotadors salvavides per uns de nous.

Pel que fa al servei de socorrisme, continuarà com és habitual amb dos socorristes que es dividiran els torns diaris. Tot i això, fins dilluns no s’iniciaran les rotacions i durant aquest cap de setmana es contarà amb un únic socorrista que farà el servei complet.

Mateixos horaris i preus que l’últim any

Tant els preus dels últims anys com els horaris es mantindran sense canvis. Cal recordar que s’ha utilitzat aigua de la bassa de les Comes per complir amb el reglament derivat de la situació de sequera. A més, és el segon any d’ús després de les obres que es van completar l’any anterior per millorar l’entorn de la piscina així com eliminar les fugues d’aigua.

Els horaris dels mesos de juny i juliols seran de 12 del migdia a 7 de la tarda els dilluns, dimarts i dijous, de 12 del migdia a 8 del vespre els dimecres i divendres i d’11 del matí a 8 del vespre els caps de setmana i festius. A partir de l’agost s’amplien horaris de dilluns a divendres de 12 del migdia a 8 del vespre i els caps de setmana d’11 del matí a 8 del vespre.

Com és habitual hi ha abonament per temporada amb un preu de 70 euros, 50 per menors de 12 anys, persones amb discapacitat i famílies nombroses, així com abonament de 30 i 15 banys i preus especials per grups.