El Consell Nacional de Junts per Catalunya ha validat les llistes electorals del partit de cara a les eleccions del 23 de juliol. L’exalcalde de Montblanc, Josep Andreu, serà el cap de llista de Junts per Catalunya al Senat per la demarcació de Tarragona. Si Andreu surt escollit, no serà la primera vegada que ocupi un lloc al senat. En el període 2003-2004 va ser senador designat pel Parlament de Catalunya, en substitució de Marta Cid, que havia estat elegida diputada al Parlament. Llavors ho va ser en nom d’Esquerra Republicana, partit on va militar durant més de 30 anys. Ara, si surt escollit, ho serà per Junts per Catalunya.

Andreu també va ser diputat al Congrés dels Diputats per Esquerra i també al Parlament de Catalunya. I fins aquest passat dissabte, va ser alcalde de Montblanc durant setze anys consecutius. La regidora Núria Besora és la segona suplent de la candidatura d’Andreu.

Pel que fa al Congrés, el cap de llista per Tarragona de Junts per Catalunya serà Josep Maria Cruset, l’ex president del Port de Tarragona. L’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira, és el suplent número 9 de la llista al Congrés.