La plaça Montserrat Canals ha acollit aquest divendres l’últim acte de campanya de Som Espluga, on 10 dels candidats amb posicions de sortida han repassat la història del seu partit, han recordat els punts executats en l’últim mandat i les propostes pels propers 4 anys. L’acte també ha servit per rebatre alguns dels principals punts de crítica de l’oposició en les últimes dues setmanes.

L’alcaldable del grup, Josep Maria Vidal, ha explicat que s’ha tractat d’una campanya “difícil” a causa dels atacs rebuts per part de l’oposició, però que esperen continuar quatre anys més per treure a la llum els projectes iniciats durant aquest mandat, recordant que el 92% dels punts electorals presentats l’any 2019 ja estan encarrilats i més del 60% completats.

ÀUDIO: L’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal, contesta les crítiques de l’oposició

Som Espluga ha fet front a les crítiques de l’oposició (Imatge: Laia Molné)

La número dos de la llista, Aida Morgades, també ha rebatut aquestes crítiques, en concret en referència a la ubicació de la llar de jubilats a la sala parroquial, assegurant que s’han mantingut converses amb l’arquebisbat i la parròquia durant els últims 4 anys.

ÀUDIO: La número dos de Som Espluga, Aida Morgades, nega que no s’hagi treballat amb la parròquia i l’arquebisbat

Escolta l’acte complet de campanya de Som Espluga

Més de 100 propostes pels propers 4 anys

Tots els regidors amb posicions de sortida, a excepció de Laura Ruiz de Porras que no ha pogut estar present, han repassat gran part de les propostes presentades per Som Espluga, algunes pendents de completar en l’últim mandat com el Pla de Mobilitat o la nova ubicació de la llar d’infants i l’escola de música, juntament amb noves apostes com la creació d’un skatepark o un Programa de Formació i Inserció (PFI) per alumnes de l’ESO.

Els membres del partit també han fet memòria amb les seves experiències personals, el repartiment del programa electoral porta a porta o les tres xerrades prèvies a la campanya amb experts de diversos àmbits. L’acte ha finalitzat amb un agraïment per part dels membres de Som Espluga al seu cap de llista, Josep Maria Vidal.