Els nous projectes principals de Junts per l’Espluga per l’Ajuntament s’han donat a conèixer en un primer acte de campanya on el grup ha deixat clar que l‘aigua i la seva gestió és el tema prioritari pels propers anys.

Per deixar-ho palès, l’acte ha comptat amb un expert en gestió d’aigua per explicar als ciutadans els tipus de gestió existents i la necessitat de fer un estudi exhaustiu de les diverses propostes al municipi. Això es deu al fet que Junts es mostra en desacord amb la intenció del govern actual de crear una empresa pública per gestionar l’aigua, a causa de l’alt pressupost que això comporta. Els de Torre obren la porta a un model de gestió mixta o concessionada a una empresa.

ÀUDIO: L’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, detalla la proposta relacionada amb l’aigua

Els membres de Junts per l’Espluga han presentat 9 de les propostes per les eleccions (Imatge: Laia Molné)

El grup municipal també ha posat l’accent en la situació viscuda amb l’aigua de l’Ebre els últims anys, les dificultats per fer una realitat aquest projecte i la necessitat de fer-lo realitat amb urgència, per això han assegurat que aquesta connexió és una de les principals prioritats.

Escolta l’acte complet de campanya de Junts per l’Espluga

Els cinc primers candidats de Junts per l’Espluga: Jordi Torre, Moisés Ferrete, Isabel Tomàs, Joan Amigó i Rosa Sánchez, han estat els encarregats de desglossar els 9 projectes principals. Destaca la necessitat de crear nou habitatge amb l’adaptació d’edificis com Cal Nicassi, els dos tallers del carrer Templari, impulsar definitivament el projecte de l’antiga Caserna o reactivar el pla Milmanda.

L’ampliació d’aparcaments ha estat un altre dels punts destacats, proposant crear pàrquings a habitatges abandonats com Cal Xulla, així com renovar l’entorn de la plaça de l’Església amb més vegetació, una font i zona infantil i fer una realitat el projecte d’ubicar a l’antic institut la Llar d’Infants i l’Escola de Música. Finalment, es proposa reactivar la zona esportiva, crear un rocòdrom al casalet i un Skatepark, reubicar la llar de jubilats i crear un cicle formatiu gastronòmic amb seu a l’Hostal del Senglar.

Aquestes són 9 de les 125 propostes presentades per Junts per l’Espluga i que es desglossaran en les properes dues setmanes de campanya electoral.

ÀUDIO: Jordi Torre aposta per les 125 propostes presentades per Junts per l’Espluga