Fa uns dies que l’Escola Vedruna va celebrar un acte públic amb famílies i consistori per inaugurar el nou material amb el qual compta el pati del centre. S’han afegit diversos elements lúdics gràcies a l’organització de l’AMPA escolar i el pressupost municipal.

Concretament, el pati del centre compta ara amb taules de pícnic al costat de l’hort, un banc laberint on es pot fer classe a l’aire lliure, una cabana escalable, un micado, una paret musical, una cuineta i dos gronxadors als arbres.

L’AMPA va iniciar el projecte fa més d’un any amb la intenció inicial de millorar les instal·lacions gràcies a recursos propis. Finalment, es va apostar per una proposta més professional amb la contractació d’una empresa especialitzada. L’Ajuntament de l’Espluga ha subvencionat el projecte, amb un pressupost de 12.000 euros. L’AMPA de l’Escola Vedruna ha coordinat i organitzat el projecte.

Amb aquesta proposta es vol desenvolupar noves formes de joc pels infants, integrant també la possibilitat de fer classes a l’aire lliure.