L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ja ha posat a la venda, aquest dilluns 13 de març, les entrades pels espectacles de pagament de la festa que enguany se celebrarà del 21 d’abril a l’1 de maig. Es poden adquirir a través d’Internet, tot entrant a www.setmanamedieval.cat i fent clic a la finestra «Entrades».

L’espectacle més emblemàtic, la «Representació de la Llegenda de Sant Jordi», tornarà aquest any a les dues representacions diàries el dissabte 22 d’abril estrenant un nou format i guió, amb foc, música i projeccions, on s’explicarà la llegenda de Sant Jordi d’una manera diferent, però sent fidels al text original de Joan Amades.

Pel mateix dissabte, 22 d’abril, també es poden comprar ja al web, a un preu únic de 8 euros, les entrades per «Les Nits Malignes». El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 10 euros, però no hi haurà taquilla física.

Altres actes a destacar són el «Torneig Medieval Nocturn» al fossat de la muralla de Santa Tecla; «La Bevenda», una nova aposta per tastar begudes tradicionals dels Països Catalans; «Els jocs medievals a cavall» el dilluns 1 de maig i diversos espectacles infantils com «Titriritriki» de Zum Zum Teatre o «La Mongeta Màgica» de Festuc teatre.

Un altre dels actes més esperats de la festa Medieval de Catalunya és el «Sopar Medieval». El sopar se celebrarà el 28 d’abril, a l’antiga església de Sant Francesc. A diferència dels altres espectacles, les entrades pel «Sopar Medieval» sortiran el proper dilluns 27 de març i el preu pels socis és de 45 euros i per a la resta d’assistents costa 60 euros pels adults i 28 euros pels infants. Amb el carnet de soci de l’Associació Medieval, es podran comprar fins a dues entrades amb un màxim de 10 entrades per comanda.