L’Espluga de Francolí consolida el Cicle de Concerts amb una segona edició amb tres propostes, una d’elles internacional, que se celebrarà de febrer a abril amb un concert final amb tots els professors de l’Escola de Música del municipi implicats. Amb aquesta proposta es pretén ampliar el catàleg d’activitats del municipi, omplint els mesos d’hivern que solen ser de menys activitat.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, posa l’accent en programar actes durant els mesos d’hivern

El Cicle de Concerts es consolida amb una segona edició (Imatge: Laia Molné)

L’11 de febrer a les 6 de la tarda s’organitzarà un concert didàctic a la Sala Folch i Torres del Casalet amb els integrants del Trio Scherzo, entre ells el professor de l’Escola de Música Jordi Gallén. L’activitat està pensada sobretot per gent gran però oberta a tot el públic amb un concert participatiu on músics i participants interactuen i comparteixen coneixements i records.

L’11 de març s’ha programat una proposta internacional amb la banda de jazz Mattehw Simon Quartet que oferiran un recorregut per la història del jazz mitjançant temes històrics. Aquesta és una aposta triada pels professors de l’Escola de Música de l’Espluga de Francolí.

L’últim concert, l’1 d’abril a les 6 de la tarda al Teatre del Casal, comptarà amb l’actuació conjunta dels 9 professors de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga amb un acte dissenyat exclusivament per l’ocasió on es repassarà la història del cinema que clourà amb la presentació d’una peça inèdita d’Antoni Florenza.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Música de l’Espluga de Francolí, Sara Hernández, explica l’últim acte programat

Els dos primers concerts programats es faran a la Sala Folch i Torres del Casalet amb un preu de 4 euros per persona, l’últim concert serà al Teatre del Casal i gratuït. Es poden aconseguir les entrades a través d’Entràpolis, l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí o a Taquilla el mateix dia.