El programa l’Ajuntament a Casa de l’Espluga FM Ràdio adopta el format de debat monogràfic aquest diumenge per abordar la situació de sequera que pateix el municipi des de fa mesos i que, entre d’altres, ha derivat en gairebé mig any de restriccions en el subministrament d’aigua. Hi participaran els representants dels grups municipals i dues persones expertes en la matèria, a més de la possibilitat de rebre les trucades o consultes dels oients.

A partir de les 12 h, amb Òscar Palau a la presentació, el programa posarà sobre la taula les mesures que ha aplicat l’Ajuntament, els projectes que s’executaran aviat i les possibles solucions davant d’una problemàtica cada vegada més habitual. Els dos convidats d’aquest debat monogràfic seran el gerent d’Aigües de Montblanc, Pitu Campdepadrós, i l’espluguí Joan March, que va ser tècnic de l’Agència Catalana de l’Aigua. Compartiran taula amb el regidor de Serveis Municipals, Xavier Rosell; el portaveu de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, i el portaveu de Nova Espluga, Francesc Sánchez.

El programa es podrà escoltar a través del 107.4 FM, a EFMR.cat i arreu del Camp de Tarragona mitjançant el canal de la TDT. Per participar al debat es podrà trucar al 977 87 00 76 o bé fent arribar la consulta a les xarxes socials de l’emissora, a Facebook, Twitter i Instagram.