La 47a Fira de la Castanya i el 36è Mercat de la Castanyada s’han celebrat aquest cap de setmana a Vilanova de Prades amb completa normalitat, sense restriccions ni aforaments limitats. Durant el cap de setmana centenars de persones han visitat el municipi per viure els actes programats en primera persona.

Un any en què la castanya, protagonista de les jornades, ha escassejat per la falta de producte per part dels productors de la zona, ja que la collita, amb poca quantitat de castanyes i mida petita, no ha permès el volum de venda habitual.

La Festa de la Castanyada s’ha celebrat amb normalitat a Vilanova de Prades (Imatge: Cedida)

Els actes es van iniciar dissabte amb un sopar de germanor i la festa del Castanyasso organitzat per les associacions la Miranda i els Torrats. Durant tot el dia es va poder visitar l’exposició “Homenatge a Àngel Garcia”. Diumenge es va celebrar el 36è Mercat de la Castanyada amb els productors del territori i l’esmorzar popular, servit per l’organització. Durant la jornada també van destacar els elements de cultura popular de diversos municipis de la zona i una exhibició eqüestre de la mà del Centre Hípic Rodonyà.