La 13a edició de la UtraTail Serra del Montsant, que es va celebrar fa un parell de setmanes, es va cloure amb el membre del Club Atlètic Espluguí (CAE) Juan Heredia com a guanyador. Ho va fer després de completar dues etapes que sumaven 90 quilòmetres i 4.400 metres de desnivell en un temps de 12:09:09 h. En aquesta cursa també hi va participar en la modalitat de marató els espluguins Jordi Gil i Jordi Palau que van acabar la prova a la 27a i 28a posició, respectivament.

Aquest any Juan Heredia i Joan Balanyà també van participar en la UltraTrail del Mont Blanc, una cursa de 100 quilòmetres i més de 6.000 metres de desnivell que van completar en 18:30h. Dos corredors del Club Atlètic Espluguí que fa un parell d’anys que aconsegueixen bones marques a les curses de la temporada.

Juan Heredia i Joan Balanyà a l’Ultra Trail del Mont Blanc (Imatge: Cedida)