El Consell Comarcal de la Conca de Barberà commemora el 15 d’octubre amb la campanya de visibilització pel Dia Internacional de Dona Rural, amb el lema ‘Les dones de la Conca trenquem estereotips’.

La campanya, coordinada des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, té per objectiu donar a conèixer els llocs de treball que desenvolupen les dones de les comarques rurals, com la Conca de Barberà.

La difusió es farà en diferents formats: cartells de presentació, uns microreportatges en format vídeo que es difondran a través de les xarxes socials del Consell Comarcal i una exposició itinerant que es podrà visitar al Consell Comarcal des del 10 al 16 d’octubre, a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc fins al 23 d’octubre. A partir del 24 i fins al 30 es podrà visitar a la Biblioteca Pública Mossèn Ramon Muntanyola de L’Espluga de Francolí i per acabar, l’exposició es presentarà la Biblioteca Municipal de Santa Coloma de Queralt on es podrà visitar fins al 9 de novembre inclòs.