A primers d’octubre ha començat un any més l’activitat d’atletisme infantil que desenvolupa el Club Atlètic Espluguí els dilluns a la tarda al pavelló esportiu. Onze nens i nenes de 6 a 11 anys entrenen l’agilitat, la resistència i la psicomotricitat, a través de les tècniques d’atletisme i també a través de jocs cooperatius.

També continua l’aposta que el CAE va fer l’any passat per tal de donar continuïtat a l’activitat d’atletisme, amb el Trail Running per als nois i les noies de 12 a 16 anys. Es tracta d’una activitat en què consisteix en un entrenament atlètic i de trail per camins i per senders de muntanya. Quinze joves participen en l’activitat que va començar també a primers del mes d’octubre.

Les dues activitats són coordinades pel centre Fem Salut, amb el Marc Morató al capdavant. El Marc López és l’entrenador d’atletisme infantil i l’Íker Redondo és l’entrenador de l’activitat de Trail Running.